GORST ROAD SW11 2017-05-27T02:35:02+00:00

Project Description

GORST ROAD, SW11

Refurbishment and basement conversion in Wandsworth

  • Double fronted house Wandsworth Common
  • Main entrance
  • open plan living space
  • Cinema room
  • fitness area
  • shower room
  • modern bathroom
  • open-plan kitchen

Back In 2007/8 Qualitas replaced the main roof and added a large glass-and-cedar-clad ground floor extension and cellar conversion to this double-fronted Victorian House.

In 2014, having once again outgrown the space, the home-owners asked us to extend the basement extension to cover the full footprint of the house.

The new space was to incorporate a home cinema, fitness area, storage and a shower-room, but the big challenge was to build the new basement so that it would connect seamlessly to the existing basement.

The work was carried out in 10 months and we worked hard to ensure minimum disruption to the family who were living in the home throughout the building project.

The family are now reaping the benefits of their spacious new family and fitness rooms.