Project Description

THURLEIGH ROAD, SW12

Rear extension and modernisation

Our client wanted to modernise their double-fronted end of terrace home while also improving the layout to make it more suitable for the needs of the family.

Qualitas achieved spectacular results by knocking down the existing conservatory to create a stunning H-shaped rear extension that is predominantly finished in glass to creating floods of beautiful natural light and a stunning visual effect.

The kitchen features worktop to ceiling windows while the living room’s stunning sloped roof adds interest to the exterior perimeter.

Internally, the house was re-plumbed and re-wired, while the split-level stairs lead down to an enviable walk-in wardrobe.

Qualitas worked closely with an interior design to create a premium finish, with bespoke joinery in the library and stunning attention to detail, including shadow gap lighting, to create a wow factor.